ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΑΛΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΑΛΙ

Αγαπητέ/ή,

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι Alpha Academic Consultants, πρωτοπόροι στο χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 15 χρόνια, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για την διεξαγωγή της πρώτης χρονικά Βραδιάς Ενημέρωσης στις 7/10 στο  Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Ιδαλίου

Η εκδήλωση έχει σκοπό να ενημερώσει και να βοηθήσει όλους τους ενδιαφερόμενους για σπουδές σε Πανεπιστήμια Ηνωμένου Βασιλείου, Αμερικάνικα και Γερμανικά καθώς και σε Πανεπιστήμια της Κύπρου για προπτυχιακούς και για μεταπτυχιακούς τίτλους. Ως γραφείο βοηθούμε τους ενδιαφερόμενους στην επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών μέσα από τον σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό. Βρισκόμαστε δίπλα τους κατά την διάρκεια των αιτήσεων, όπως και μετά την αναχώρηση τους από την Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνουμε και την συνοδεία των μαθητών στα βρετανικά Πανεπιστήμια.

Sample IDALIO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντιπροσωπεύουμε πέραν των είκοσι αξιόλογων και αναγνωρισμένων Αγγλικών Πανεπιστημίων. Έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές και τη φήμη ώστε όλο και περισσότερα Αγγλικά και διεθνή Πανεπιστήμια να μας εμπιστεύονται για την εκπροσώπηση τους στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι έμπειροι σύμβουλοι και συνεργάτες του γραφείου μας θα είναι στη διάθεση του κοινού για πληροφόρηση όσο αφορά της διαδικασίες αίτησης σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, της Γερμανίας και της Κύπρου, ότι έχει σχέση με το Φοιτητικό Δάνειο του Ηνωμένου Βασιλείου, για θέματα διαμονής και για την πλήρης απάντηση οποιασδήποτε απορίας σας.

Με αυτή την ευκαιρία σας προσκαλούμε στην Βραδιά Ενημέρωσης των Alpha Academic Consultants, 2015