Παρουσίαση στη Λάρνακα: «Σπουδές στο ΗΒ και την υπόλοιπη Ευρώπη»

Παρουσίαση στη Λάρνακα: «Σπουδές στο ΗΒ και την υπόλοιπη Ευρώπη»

Οι Σύμβουλοι σπουδών και αντιπρόσωποι πανεπιστημίων Alpha Consultants βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την διοργάνωση παρουσίασης με θέμα «Σπουδές στο ΗΒ και την υπόλοιπη Ευρώπη». Η παρουσίαση θα γίνει στον Πολυχώρο Αποθήκες στη Λάρνακα στις 8 Οκτωβρίου 2016.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν στους υποψήφιους φοιτητές οι διαδικασίες αιτήσεων και τα κριτήρια εισδοχής των πανεπιστημίων, καθώς και να αναλυθεί ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που άπτονται των σπουδών στο εξωτερικό.

Θα γίνει αναφορά στις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, (Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία), Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία καθώς και για την Κύπρο και Ελλάδα, στους κλάδους με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας και σε ζητήματα διαμονής. Επίσης, θα δοθούν πληροφορίες για οικονομικά θέματα, το κόστος σπουδών, το Φοιτητικό Δάνειο του Ηνωμένου Βασιλείου, το Brexit, για θέματα διαμονής, και άλλα.

Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η μεγάλη γκάμα των διεθνών εκπαιδευτικών ινστιτούτων που εκπροσωπούμε, καθώς και η πείρα μας στο χώρο, καθιστούν το γραφείο μας πρωτοπόρο στο είδος του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Alpha Academic Consultants, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.alphaconsultants.net ή να τηλεφωνήσετε στο 99 844422 για δωρεάν ενημέρωση.

Η βραδιά ενημέρωσης θα λάβει χώρα τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στον Πολυχώρο Αποθήκες (πλησίον της Εκκλησίας του Αγ. Λαζάρου). Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 17:00. Η είσοδος στην παρουσίαση θα είναι δωρεάν.

Ευχή μας να έχουμε τη στήριξή σας σε αυτή μας την προσπάθεια, έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε την ελίτ των μελλοντικών υποψηφίων της κυπριακής αγοράς.

Για να κρατήσετε τη θέση σας, επικοινωνήστε με το 99844422.

14593359_10154516438774098_109359536_n